Kvalitetsjägaren läser konsumenttester på nätet oavsett om det gäller barnvagnar eller blöjor. Prisvärt är ett favoritord och du fnyser i smyg åt de andra mammorna och papporna i föräldragruppen som inte har lika bra koll på läget.


Bloggmamman
(ja det är en kvinna) lägger ned lika mycket tid på bebisshopping som kvalitetsjägaren men utgår helt från form och design. Du köper utan att tveka en extra klädseln till Buggan, trots att den är svindyr, när du upptäcker att Paul Frank stått för designen.


Förstagångsföräldern
jämför nervöst inköpslistor i både böcker och föräldratidningar och köper allt. Redan innan förlossningen är kontakterna igenpluggade med barnskydd och näsfridan ligger redo på skötbordet.


Den händige
sparar pengar genom att fixa själv. Du syr kläder och snickrar ihop en egen mobil att hänga ovanför skötbordet. Det är både miljövänligt och roligt. Under föräldraledigheten skaffar du dig en sidoinkomst genom att virka mangainspirerade amigurumifigurer som du säljer på Tradera.


Nätverkstypen
bryr sig inte om ifall vinteroverallen är blå eller rosa. Inte eller vad den fick för betyg av Råd och Rön. Du ska bara använda den några månader, sedan lämnar du tillbaka den till dess rätta ägare. Bebisen bryr sig inte om färgen och inte du heller.

Läs: Daniels krönikor

Vad tyckte du om artikeln?