Du har väl inte missat vårt nya forum och alla funktionerna på Min Sida?

- Vi vill att många ska testa så om du registrerar dig nu är du med och tävlar om fina presentkort i Gobokens webbshop, säger Babyvärldens nya forumchef Lotta.

Det är intensiva dagar för Lotta som just nu sätter sig in i jobbet med Babyvärldens community. Det är nya tävlingar som ska läggas upp, funktioner som ska testas, bilder och bloggar kollas – och framför allt deltagande i alla intressanta diskussioner.

Namn: Lotta Charleville         

Ålder: 38

Familj: Maken Marcus, Barnen Ida 10 år, Anton 8 år, Nora 8 månader, en hund och 2 katter.

Bor: Mitt i Höga Kusten, ca. 10 mil norr om Sundsvall

Aktuell som: Ny forumchef Babyvärlden.se/forum

 

Hur hamnade du första gången på Babyvärlden och vad fick dig att stanna kvar?
Första gången var när jag blev gravid med min yngsta dotter. Jag letade efter information, och ett forum att diskutera med andra föräldrar i. Artiklarna på Babyvärlden är aktuella och intressanta och jag trivs på forumet där det råder en positiv anda.

Varför ville du jobba med Babyvärldens forum?
Jag tycker att forum är en av de viktigaste källorna till fortbildning i dagens samhälle. Man har chansen att dela med sig av det man kan och får snabbt svar på sina egna frågor och kan ta del av andras erfarenheter och kunskap. Babyvärldens forum är inget undantag – det finns massor av intressanta och roliga diskussioner som man kan ge sig in i och lära sig massor av.

Vad är det bästa med att ha barn?
Alla skratt och den enorma kärlek som man både får ge och ta emot.

Det….sämsta?
Att man ibland känner sig otillräcklig och oron att de ska råka illa ut.

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag tycker om att vara ute i naturen och t.ex. plocka svamp eller bara ta med lite fika och åka ut till havet. Fokus ligger alltid på familjen och jag trivs som allra bäst när vi gör saker tillsammans.

Vad är fördelen med att vara inloggad på Babyvärlden.se ?
Du får tillgång till forumet där du förutom att läsa och skriva även kan delta i omröstningar och tävlingar med fina priser. Du får en egen sida där du lätt kan hålla reda på dina nya vänner, lägga upp en egen dagbok, bilder, skapa blogg m.m. Du kan även välja att få vårt nyhetsbrev, skräddarsytt efter din status som gravid eller med barn. Dessutom planerar vi för en hel del nyheter för medlemmarna framöver.

Varför ska man registrera sig just nu på Babyvärlden?
Om du registrerar dig nu får du möjlighet att delta i utlottningen av fem presentkort i Gobokens webbshop. Vi drar vinnarna bland de nya användarna den siste april.

Du registrerar dig enkelt här (gratis och utan förpliktelser) – därefter kan du logga in och får tillgång till alla funktioner på Min Sida. Skriv något på forumet och du är med i utlottningen av presentkorten!

 

Vad tyckte du om artikeln?