Vad sägs om en helg på Selma Spa i Värmland? Skrota runt i mjuka tofflor, få spa-behandling och sitta ner till 3-rättersmiddag? Du behöver bara gå in på vårt forum. Den som där skriver den bästa "Därför förtjänar jag en spa-vistelse" - historien vinner!
I förra veckan hade vi ett reportage om Selma Spa då vår reporter testade gravid-behandlingar och hade kärleksweekend med sig själv. Då tänkte vi att detta säkert varit ett uppskattat pris i en tävling! Vi tog kontakt och fick positiv respons från spa:t i Sunne!
 
Vinsten består av uppehåll på Selma Spa för två personer, en övernattning, frukost, lån av morgonrock och tofflor, frukt och vatten, fri tillgång till bassängerna och bubbelbaden inne och ute, bastu, gym, dagsprogram med aktiviteter som yoga, vattenjympa eller aerobics och Spa relax. Vinsten inkluderar även en valfri 50-minuters behandling och tre-rätters middag. Värde: 4 780 kronor.
 
För att vara med i tävlingen…
..behöver du gå in på vårt diskussionsforum och beskriva varför just du eller din partner förtjänar att vinna denna spa-vistelse. Har du upplevt något speciellt som gör att detta vore mitt i prick? Både du som försöker, är gravid/partner gravid eller har barn kan delta. Vissa av motiveringarna kan komma att publiceras här på Babyvärlden.  
 
Gå in på vårt forum och skriva din motivering här! Tävlingen pågår till den siste november.
 
(PS. Reskostnader bekostas av vinnaren).
 
I juryn sitter Anders Pertun, VD på Selma Spa, och Pernilla Gudmundsson, redaktör för Babyvärlden.se.
 
Vi ser fram emot att läsa din speciella historia!
 

Vad tyckte du om artikeln?