Bea Åkerlund har tagit världen med storm och är till vardags stylist åt artister som Lady Gaga och Britney Spears. Sedan hon och maken, filmregissören Jonas Åkerlund, fick tvillingdöttrar har hennes intresse för barnkläder vuxit.

Hon tycker det var lättare att föda tvillingar än att jobba för Madonna och när hon blev mamma till Eddie och Billie, fann hon inte de barnkläder hon önskade. Därför har Bea nu designat en egen kollektion med barnkläder med namnet Rebel with a cause.

– Rebel with a cause representerar det busiga med barn och att de har ett budskap i allt de gör, säger Bea Åkerlund. Min inspiration är min kärlek för kläder och att designa en barnkollektion som passar min personliga stil.

Beas kärlek för mode och design gjorde att hon redan som fjortonåring flyttade från Sverige till Los Angeles. Hon har sedan dess jobbat med musik, film och mode och den överdådiga stilen som blivit hennes signatur har positionerat henne som en av våra mest inflytelserika stylister. Madonna, Lady Gaga, Britney Spears, Rhianna och Fergie är några av de mest spektakulära artisterna som alla tagit hjälp av Bea för att skapa sin look.

Enligt Bea går det alldeles utmärkt att kombinera rollen som mor och framgångsrik förälder.

– Det funkar bra så länge barnens bästa e på topp.

 

 

Mini Rodini kollektionen Rebel with a cause finns i butik i september

 

Så ser ditt barn ut inne i magen!

Vad tyckte du om artikeln?