Babyvärlden/Minnehagen drivs av Goboken AB och Sandviks förlag.
Goboken har funnits i Sverige sedan 1990 och erbjuder unika och åldersanpassade böcker och bokserier för barn från födseln till skolstarten.
En av de minsta byggstenarna i samhället är familjen. En familj kan se ut på många olika sätt. Över tid förändras den också. Närmare 30 procent av Sveriges barn lever till exempel inte i en så kallad kärnfamilj. På Babyvärlden försöker vi därför ge röst åt alla de olika slags föräldraperspektiv som finns.

 

Här ska du enkelt kunna finna svar på frågor som dyker upp i den intensiva tiden som gravid/småbarnsförälder, och alltid hitta ny, uppdaterad och korrekt information efter ämnesområde. För att säkerställa att informationen är korrekt använder vi oss av en stor panel sakkunniga barnmorskor, läkare, psykologer och pedagoger.

 

Bli medlem – få lite mer

Babyvärlden är öppet för alla, men om du blir medlem och loggar in får du tillgång till ytterligare material. På ”Min sida” ställer du in din status, till exempel nästa ägglossning, beräknat förlossningsdatum och/eller ålder på dina barn. Du kan också få våra skräddarsydda nyhetsbrev – med information efter just din graviditetsvecka eller ditt barns ålder. För att kunna delta i forumet och i våra tävlingar krävs inloggning/medlemsskap. Det är enkelt – allt som behövs är din epostadress och det kostar inget.

 

Fråga våra experter

På Babyvärlden kan du också rådfråga vår barnmorska, barnpsykolog, fertilitetsläkare och tandhygienist. Våra experter svarar på frågor varje vecka och svaren publiceras på sajten.

Minnehagen
På Minnehagen.se är en plats där du lagrar och fångar valda ögonblick som sorteras automatiskt och bara visas för dem som du ger tillåtelse. Det är en minnesbok som växer med tiden och följer ditt barns utveckling. Här kan du lägga ut bilder och video samt lägga in text med kommentarer för att uppdatera dig själv och den utvalda omgivningen på milstolparna i barnets utveckling.

Vem jobbar på Babyvärlden?

Vi har systersajter i Norge, Finland, Tyskland och USA. Babyvärlden består av totalt 12 personer.

Ansvarig chef och kontaktperson i marknadsfrågor är Marius Sandvik.

Alla tjänster på Babyvärlden är gratis för dig som användare. Utgifterna täcks av annonsörer och Sandviks förlag AB/ Goboken

Vi hoppas att du ska trivas på Babyvärlden och att denna sajt ska bidra till att du kan känna trygghet i vardagen med barn.

Babyvärlden.se är en mötesplats på nätet med allt för den gravida, kärnfamiljen, singelfamiljen, bonusfamiljen, adopterade, regnbågsfamiljen, fosterfamiljen, mor- och farföräldrar, ”extended”-familjen och för de som försöker.
Alla med barnet i fokus är välkomna!

Vad tyckte du om artikeln?  
Föregående artikelNär du väntar barn
Nästa artikelTrappor, fönster och dörrar
DELA