Nu har vi snart haft Elias hos oss ett dygn. Det har faktiskt gått över förväntan. Han var ju ledsen igår när vi kom till hotellet men efter det så har det inte varit några större "bryt".
Natten gick ganska så bra, han sov från 8 till 8, vaknade 3 gånger och var jätteledsen. Han fick lite välling och sen somnade han om. Han gillar att snutta på flaskan har vi märkt. Det behöver inte vara något i den. Huvudsaken är att den finns i närheten. Vi har ju tagit med oss ett par nappar men pga LKG:n så kan han inte suga på dem. Han har inte riktigt samma sugteknik som andra barn. Dessutom har vi märkt att han gillar att ha något vid ansiktet när han ska somna.
 
Gårdagen var inte riktigt så rosenröd som vi, i tanken föreställt oss. Både jag och Anders fick en chock när vi såg Elias första gången, vi hade inte räknat med att LKG:n skulle vara så ”stor” som den faktiskt är. Nu när vi har umgåtts med honom ett dygn så har vi ju sett vilket charmtroll han är. Visst ser vi fortfarande ”hålet” och tänderna under näsan men det är ju ingen fara i det stora hela. Det enda som bekymrar oss just nu är hans förkylning. Hur ger man nässpray till någon som har hål upp till näsan?
 
Imorse kl 9 var vi och slutförde adoptionen. Nu är han våran på alla papper oxå.
 
Vad tyckte du om artikeln?