Babyvärlden lanserades under 2008. När vi nu skriver 2009 är det mesta på plats, men redan i början av året planerar vi för en utvecklad sajt med nya funktioner.
Detta är vi
Babyvärlden vill vara ett alternativ till alla ytliga föräldrasajter som mer handlar om kändisarnas senaste mammakläder än det dagliga livet med barn. En familj i Sverige kan se ut på många olika sätt: ensamförälder, adoptivgravid, regnbågspappa, tvåbarnsmamma… Hälften av Sveriges barn lever inte i en traditionell kärnfamilj. Alla varianter vill Babyvärlden skildra! Vi delar erfarenheten att leva med barn (eller i väntan på barn) men har olika perspektiv på familjelivet. Babyvärlden – med barnet i fokus!
 
Detta lanserade vi 2008
På Babyvärlden finns ett stort bibliotek av artiklar om allt från fruktsamma perioder, graviditet till trotsiga treåringar. Man kan fråga vår barnmorska,  barnpsykolog och familjerättsjurist om råd och dela glädje och bekymmer med andra föräldrar på vårt forum. Vi har bloggar, krönikor, tävlingar och nyheter om barn och familj. Varje dag har vi ett nytt avsnitt av serien Baby blues och alla kan ladda upp sina egna roliga barnhistorier.
 
Som medlem i Babyvärlden får du vårt nyhetsbrev och deltar i fina utlottningar. Vårt forum är öppet för alla, men för att kunna skriva inlägg behöver man vara medlem.
 
Detta vill vi 2009
Nyhetsbrevet kommer att utökas så att du kan välja att få både generellt nyhetsbrev och åldersanpassat efter din status (om du/ni är gravida, och vilken ålder barnet har).
 
I början av året kommer vi dessutom att lansera ”Mitt Babyvärlden” – där du får din egen skräddarsydda sida med daglig information efter ditt behov. Här kommer också att finnas flera roliga specialfunktioner som till exempel fotoalbum som du kan dela med dina vänner.
 
Inom kort kommer en ny regnbågsbloggare till Babyvärlden. Håll utkik på sajten och i nyhetsbrevet!
 
Ny tävling igång nu
Deltog du i vår adventskalender under december? Nu är även månadens gullungetävling avgjord. Se alla vinnare här. I januari kan du vinna en fin skötväska, värde 659 kronor. Delta i tävlingen här.
 
 
Hjälp oss att bli bättre!
Med ägaren Go’boken når Babyvärlden mer än hälften av Sveriges småbarnsföräldrar. Under 2009 vill vi växa ännu mer!
 
 
Varma nyårshälsningar från oss på Babyvärlden!
 
 
Vad tyckte du om artikeln?