Hoppas att den lilla ängeln nu slipper frysa och firar en varm och lugn jul med allt som hör därtill. Utan stress. Linda i Uppsala, som skickade in bilden, vinner bokpaketet från Den nya Disneyklubben. Andra- och tredjeprisvinnarna tillkännages 27/12.

 

Jag tar egentligen ogärna ordet stress i min mun eftersom jag tror det lätt blir en självuppfyllande profetia. Men många talar ju om den, paradoxalt nog särskilt inför julen, med tanke på att sinnebilden av jul är lugn och ro. Eller hur tänker du dig julen? Hur vill du att ditt barn ska minnas sin barndoms jular? En som har funderat över detta är vår nye samarbetspartner familjeterapeut Jesper Juul. I dagarna publicerar vi texter med kloka reflektioner och goda råd från honom om just detta.

Julklappar hör julen till och på Babyvärlden har vi delat ut sådana varje dag, hela december. Missa inte sista luckan på adventskalender, du kan vinna en helårsprenumeration på Gobokens åldersanpassade barnböcker!

Nedräkning är det också för kampanjen på vårt nystartade diskussionsforum. Året ut skänker du pengar till Plan genom att posta inlägg här! Du skriver med likasinnade – vi skickar pengar till Plan! Pengarna går till trygg skolgång för barn i Malawi. Det tycker jag är en bra julklapp. Direkt till forumet här.

Vi på Babyvärlden vill önska alla er föräldrar en riktigt skön, lugn och stressfri jul!

/Redaktör Pernilla Gudmundsson

Se alla inskickade julfoton här 

Vad tyckte du om artikeln?