Då Shem Davies (29) kom till sjukhuset trodde barnmorskorna att han var där för att träffa sitt nyfödda barn. Men ack så fel de hade. Den stolta mannen med det breda leendet är Englands yngsta morfar!

Shem Davies och flickvännen Kelly John fick barn redan när de var 15 år gamla. Dottern Tia Följer i föräldrarnas fotspår och blev nyligen mamma bara 14 år gammal. Det gör Shem och Kelly till Englands yngsta morföräldrar. De är otroligt stolta och säkra på att dottern blir en fantastisk mamma

Se bilder av de unga morföräldrarna och den nyfödda babyn!

Redo för ansvaret

Tias pojkvän, Jordan Williams är bara 15 år gammal. De har varit tillsammans i ett och ett halvt år och Jordan är klar för papparollen.

– Jag förstår ansvaret. Jag är kapten i skolans rugbylag och det är som att ha 14 barn, säger han till People.

Inte planerat

Tia säger att hon inte hade planerat att bli mamma i så ung ålder men, att dottern Gracie är det bästa som har hänt henne.

– Jag bryr mig inte om att jag bara var 14 år då hon blev till och att jag är en väldigt ung mamma. Jag känner mig inte som ett barn längre. Min egen mamma var i min ålder då jag föddes och hon har klarat sig bra. Jag kan inte tänka mig en bättre mamma än hon.


 

Vad tycker du om att man blir mamma i så pass ung ålder? Diskutera på forumet!

Men på frågan på om hur hon kommer att reagera ifall det visar sig att henes egen dotter skulle bli gravid som 14-åring svarar hon genast:

– Jag skulle bli väldig upprörd, erkänner hon.

Gracie föddes sju veckor före utsatt datum och kom till världen med kejsarsnitt.

Känner du några väldigt unga föräldrar eller mor- och farföräldrar?

Ta kontakt med Babyvärlden!

Vad tyckte du om artikeln?