Tar du chansen att föda nu i morgon? Ett tillfälle till ett coolt födelsenummer eller ett ovisst öde?

Är du gravid och ska föda nu i november? I morgon är det den 11/11/11. För de som är upptagna av nummerlogi och astronomi innebär det att saker och ting lär hända. Frågan är bara om det då sker är positivt eller negativt.

Läs mer: Så är ditt barn enligt stjärnorna

11 är det femte primtalet. Blackjack spelare älskar nummer 11, då det i regel betyder att man ska dubbla sin insats. I tillägg firar vi i Sverige chokladens dag detta datum. Om det betyder tur, otur eller rent av inte ett dugg det vete stjärnorna. Eller?

Avgör själv:

Påverkar alla
11:11:11 är en numerisk sekvens som genom vår arvsmassa DNA, meddelar oss att det är på tid att vakna upp. Denna energiöverföring väcker sovande koder i vår DNA.

Talet indikerar att nya kosmiska krafter vill göra sig påminda och troligen blir något helt nytt och unikt förmedlat till mänskligheten. Nya perspektiv och tankesätt vill framkalla en ny och mer fredlig medvetenhet över hela världen

Ett dåligt omen
Det är ingen slump att man säger i den 11,e timmen och menar i sista sekunden. Elva symboliserar synd, överträdelse och fara. Eftersom tio är det perfekta talet. Nummer 11 står också för död samt pånyttfödelse.

Ett bra förebud
Talet 11 är i nummerlogin bland annat förknippat med rättvisa. Är man född med detta tal så är det meningen att man ska lära sig mycket i det här livet. Man söker rättvisa och hjälper människor ur orättvisor. Man kan också konsten att motivera andra människor. Livets många svårigheter klarar en person med detta tal, galant och man blir bara starkare av problem.

Födelsedag den 11 november
Föds man den 11 november, föds man i Skorpionens tecken. Enligt astrologin står skorpionen för passion, för sådant som rör födelse, död och livets gränstrakter. Skorpionen ser gärna känslor flöda och glöda, men vill själv förbli oberörd. Skorpionen är katalysatorn, som hetsar fram reaktioner men själv förblir utanför. Intresset för mystik och allt dunkelt passar honom. Skorpionen är den hemlige.

Barn som är födda 11 november har stark vilja och är lite säregna. Föräldrar födda detta datum är väldigt medvetna om att de inte ”äger” sina barn utan lånar ”dem” och håller därför sitt ego utanför. Är man född den 11 november har man ett stort behov av att bidra till något unikt och meningsfullt varför det kan vara svårt att till exempel bestämma sig ifråga om val av utbildning och karriär. Framtidsdrömmarna är storstilade, opraktiska, men inte nödvändigtvis omöjliga.

Kända personer födda detta datum är till exempel: Gustaf VI Adolf, Leonardo DiCaprio, Erik Edman, Calista Flockhart og Demi Moore,

Talet 11:

• 11 är det femte primtalet

• 11 november 1985 – Pelle Lindbergh, Sveriges genom tiderna bästa ishockeymålvakt kör oförklarligt med hög hastighet rakt in i en betongmur och dör.

• 11 är ett av de mest populära nummren i lotterisamanhang och ger därför som regel mindre utdelning.

• 11.11.1911 var en speciell dag i USA. Dagen började fint med rekordvärme men vädret ändrades dramatiskt och plötsligt. Temperaturen föll . Hagelstormar, blixtoväder, sandstormar och snöoväder. Allt som allt dog över 300 personer.

• Första världskriget slutade kl. 11 den 11 november, 1918

Läs också: Sov för fan!

Källor: hubpages.com, ne.se, numerologen.no, ur.se, astrologi.se

Vad tyckte du om artikeln?