amning

Skrivet av Kommentar::jeanette 2010-11-15 08:46:54
det positiva med amning e den naturliga närheten, all näring barnet får i precis mängd, å framför allt, rätt temperatur.
tycker inte det e så farligt å se en ammande kvinna, men håller dock med om att d e bra å ha med barnets snuttefilt, för det finns juh människor som kan se det på "sjukt" sätt å fota eller bara störa sig på en mamma som ger sitt barn mat. skillnaden med ersättning e att barnet INTE får antikroppar å vissa hormoner. och det rekomenderas att amma barnet minst 6 månader men efter 6:e månaden räcker inte endast bröstmjölk som föda. sen förstår jag att bvc mer å mer idag, säger åt mammorna om inte amning funkar så ta ersättning, för å slippa oron å stressen om de inte får i sig tillräckligt, så d kan jag tycka e synd, men visst d e lite upp till varje förälder att skapa ett lugn omkring sig för att amningen ska fungera, att äta å dricka ordentligt oxå. i mitt fall, föddes min son i 40:e veckan, men vägde endast 2.605gr, kunde inte äta, men jag pumpade, men sen när jag kom hem kom stressen, av allt som borde göras så det hela sket sig tillslut redan inom en månad och bvc hjälpte inte till när jag frågade utan svarade bara att ge ersättning istället å jag blev jättedeppig, men kom över det efter några veckor. dem säger att barn kräks, men d kändes inte ok att mitt barn skulle kräkas så mkt av vanlig ersättning, men min syster tipsade om lemolac, å d blev räddningen, inte spytt mera alls, å nu e han 8 månader å mår hur bra som helst! så till er kvinnor som ammar, stå på er, d e NATURLIGT!

[Missing text '/templates/comment/backToArticle' for 'Swedish']
 
 

Chefsredaktör Sandviks Parenting Portals: Karine Frafjord
Kontakta kundservice

 

Babyvarlden.se följer "Spelregler för press, radio och TV".


Sandviks Förlag erbjuder föräldravägledning genom Babyvärlden.se, och rätt bok till rätt tillfälle genom Goboken.se och Twinsy.se.
Med andra ord – vi hjälper föräldrar och barn att utvecklas tillsammans. Sandviks – Enriching young minds.

Copyright © Babyvärlden.se/Sandviks förlag AB. Kopiering av material på Babyvärlden är inte tillåtet utan avtal.

Till toppen av sidan